StoryEditor
osijek

Isprovocirani Bjelica novinarima: "J**o vas ugovor, da vas j**o ugovor..."

Piše desk  /  16.08.2022., 11:24h

"I Xavi je trener s pedigreom pa izgubi od Cadiza, Raya i Villarreala u mjesec dana, onoliko koliko sam ja izgubio u dvije godine na domaćem terenu..."

Nenad Bjelica ostaje Osijekov šef struke. Potvrdio je to jučer predsjednik NK Osijek Ferenc Sakalj. Bjelica ostaje trener unatoč velikoj želji Kohorte da napusti klub. Osim toga, rezultati Osijeka u posljednje vrijeme su jako loši. Podsjetimo, Osijek je šokantno ispao u Konferencijskoj ligi od kazahstanskog Kizilžara, a u prvenstvu ima jednu pobjedu iz pet utakmica.

Osijek pet utakmica u nizu nije pobijedio i generalno igra loš nogomet. To stvara nervozu i kod samog Bjelice, koji se usporedio sa Xavijem. Tu je izjavu prvo prenio Dario Andraković, poznati osječki novinar i voditelj emisije Pun Pogodak, koja se emitira na Slavonskoj TV. Nešto kasnije počeo je kružiti i video Slavonske Televizije u kojoj Bjelica psuje - ugovor. 

"I Xavi je trener s pedigreom pa izgubi od Cadiza, Raya i Villarreala u mjesec dana, onoliko koliko sam ja izgubio u dvije godine na domaćem terenu, pa ga ne linčuju kao što mene linčuju. Ali dobro, prihvaćam to tako i navijači uvijek imaju pravo", rekao je Bjelica na presici, a na izlasku po završetku iste imao je još nešto reći po pitanju svog ugovora:

"Xavi je izgubio u mjesec dvije utakmice. U mjesec dana. A ima 25 milijuna ugovor. Jebo vas ugovor, da vas jebo ugovor."

Bjelica je u drugoj godini ugovora s Osijekom, koji mu traje do sljedećeg ljeta. Zarađuje oko 10 milijuna kuna po sezoni. Smatralo se kako je taj novac jedina prepreka oko njegovog odlaska iz kluba jer se nije htio odreći svoga novca, a Osijek mu tu cifru nije želio isplatiti. Ipak, Bjelica nastavlja pripremati momčad Osijeka za sljedeće izazove. Prvi u nizu je gostovanje kod Dinama u nedjelju.

Dnevnik.ba

26. rujan 2023 21:09