StoryEditor
damir džumhur:

"Imao sam ponudu hrvatske reprezentacije, dobio sam prilično dobre uvjete, no obitelj i ja smo odlučili da ću nastaviti igrati za BiH..."

Piše desk  /  13.07.2022., 11:09h

"Drago mi je što branim boje BiH i što igram za Davis Cup reprezentaciju naše zemlje"

Tenisač Damir Džumhur je gostovao u emisiji Top Gol kod poznatog komentatora Sabahudina Topalbećirevića u kojoj je govorio o mnogim temama.

Rekao je da je imao ponudu da nastupa za reprezentaciju Hrvatske te da su mu ponuđeni dobri uvjeti, no da je nakon razgovora s obitelji odbio tu ponudu. 

- Imao sam priliku nastupati za hrvatsku reprezentaciju, dobio sam prilično dobre uvjete, no moja obitelj i ja smo odlučili da ću nastaviti igrati za Bosnu i Hercegovinu. Meni je to bila najbolja odluka u karijeri, drago mi je što branim boje BiH i što igram za Davis Cup reprezentaciju naše zemlje, rekao je Džumhur te se osvrnuo na utjecaj kladionice u tenisu.

- Na svakom kutu u BiH imate kladionice, one igraju veliku ulogu u tenisu, znam koliko poruka dobijem i kada pobijedim. Ja i kada pobijedim ne valjam kladioničarima. Pitaju me zašto si baš danas pobijedio, rekao je Džumhur.

Dnevnik.ba

06. prosinac 2022 05:19