StoryEditor
NIJE IZDRŽAO

Igrao u dresu Barce bez grba pa se potpuno slomio u suzama nakon utakmice

Piše Desk  /  18.02.2022., 09:21h
Torres je na kraju utakmicei zgledao neutješno, kao da se nešto ozbiljno dogodilo, no, pišu španjolski mediji, da se radi samo o svemu što je promašio tijekom utakmice. A Dembele je, pak, dobio strašne zvižduke.

Barcelona je odigrala tek 1-1 protiv Napolija na svom stadionu, pa postoji velika opasnost da europska priča za katalnonskog diva završi vez u 1/16 finala Europske lige, natjecanju koje nisu ni navikli igrati.

Napoli je poveo, ali je u 59. minuti kazneni udarac za izjednačenje realizirao Ferran Torres. Novo pojačanje Barcelone, koje je stiglo iz Manchester Cityja, promašilo je još nekoliko prilika, a to je Torresa toliko slomilo da se - rasplakao.

Torres je na kraju utakmicei zgledao neutješno, kao da se nešto ozbiljno dogodilo, no, pišu španjolski mediji, da se radi samo o svemu što je promašio tijekom utakmice i prevelikoj želji.

Zanimljivo je i što je Torres nastupio u dresu bez klupskog grba i sponzora! Tu razlog još nije dokučen, ali je nevjerojatno u svakom slučaju.

- Uspoređivali smo situaciju s onom Luisa Suareza, i on se mučio s postizanjem pogodaka. Barcelonin dres je malo teži. Ali sretan sam što imam Torresa u svojoj momčadi, donijet će nam puno sreće. Na treningu je među onima koji najviše zabijaju. Mora ovo ostaviti iza sebe - rekao je trener Xavi.

Međutim, zna se zašto je cijeli Camp Nou eksplodirao sa zvižducima u 65. minuti. U igru je, naime, ušao Ousmane Dembele, prvi put u 2022. godini a doček mu je bio tko zna koliko decibela zvižduka. I to kod svakog dodira s loptom.

Barcelonini navijači više ga ne podnose, kapetan Pique pokušao je smiriti stvari sugerirajući navijačima da to ne čine, ali nije pomoglo. I vjerojatno neće, Dembele je odbio potpisati novi ugovor s Barcelonom, koji mu istječe na ljeto, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 11:42