StoryEditor
1. hnl

Igrači Dinama i Boysi kod Macole proslavili naslov prvaka Hrvatske

Piše desk  /  01.05.2023., 09:34h

Onog trenutka kada je u nedjelju osječki sudac Dario Bel označio kraj utakmice, igrači Dinama počeli su na Poljudu slaviti 24. naslov prvaka Hrvatske. Remi, odnosno susret bez golova bio je dovoljan da Modri osiguraju naslov četiri kola prije kraja prvenstva.

Igrači su se potom preselili na jugozapadne tribine gdje ih je dočekalo gtovo 1500 navijača te su skupa uz skandiranje "Šampioni" proslavili veliki uspjeh Modrih, a slavlje se zatim preselilo u svlačionice.

Ipak, pravi show dogodio se na odmorištu kod Macole gdje je autobus s igračima dočekalo 500-tinjak navijača. Taj susret Dinamo je i uživo prenosio na društvenim mrežama. Gorjele su baklje, krenula je pjesma, a Dominik Livaković i Stefan Ristovski s megafonom davali su ton i predvodili veliko slavlje. U jednom trenutku Livaković pozvao i Igora Bišćana da izađe iz autobusa, a navijači su novog trenera Dinama pozdravili skandiranjem njegovog imena.

"Igor Bišćan! Igor Bišćan!" skandirali su BBB-i, a Bišćan je izašao na vrata te ih pozdravio aplauzom. Gorjele su baklje, a Ristovski je onda pozvao sve okupljene da čučnu i poveo poznatu Grdovićevu pjesmu "Za ljubav ja dao bi sve", koja u izvedbi Dinamovih navijača glasi "Za Dinamo dao bih sve".

Kad je na red došao refren, svi su počeli skakati i grliti se i slavlje je potrajalo 20-ak minuta uz izravan prijenos na Dinamovom službenom Instagramu. Ristovski je na kraju pozvao sve navijače da skandiraju "Arijan Ademi", a igrači su onda skinuli trenirke i pobacali ih navijačima.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 08:37