StoryEditor
proslava gola

Igor Štimac plesao pred suparničkim izbornikom, ovaj pobjesnio: "Rugao mi se, ovo je sramota!"

Piše desk  /  11.10.2021., 14:05h
Igor Štimac postao je viralan među navijačima južnoazijskih reprezentacija nakon što je plesom proslavio pobjednički gol indijske reprezentacije u 3. kolu južnoazijskog prvenstva protiv Nepala (1:0).

Indija je slavila golom Sunila Chettrija, a nakon što je on zabio, Štimac je digao ruke u zrak i počeo plesati mašući prstima. To su Nepalci protumačili kao provokaciju na račun njihova izbornika Abdullaha Almutairija koji je poznat po takvim proslavama.

"Štimac mi se rugao kad je to učinio. Ovo je sport, a u njemu je respekt najvažniji. Ovo je sramota", rekao je Almutairi.

Štimcu, naravno, nije trebalo predugo da odgovori svojem kolegi.

"Ne znam zašto je moja proslava kriva. Mislim da mu je bolje da se brine o sebi i svojoj reprezentaciji. Rekao je da Indija ima 95 posto šanse za pobjedu u ovoj utakmici. Time je pokazao nepoštovanje svojoj reprezentaciji. Neka razmišlja o njoj, a ne o meni", rekao je Štimac čija je proslava postala hit na društvenim mrežama.

Njegova reprezentacija je kolo prije završetka natjecanja u skupini došla na bod zaostatka za Nepalom i Maldivima. U zadnjem kolu Indija u srijedu igra s Maldivima, a Nepal s Bangladešom. Za titulu najbolje južnoazijske momčadi u finalu će igrati prva i druga momčad iz skupine.

Indija je bez poraza sedam utakmica zaredom.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 11:22