StoryEditor
maldivi-indija

Igor Štimac opet plesao nakon gola pa dobio crveni karton i opsovao

Piše desk  /  13.10.2021., 23:20h
Štimac je podignuo ruke i s par plesnih koraka proslavio gol za 2:1 u 62. minuti protiv Maldiva, a njegovi pomoćnici na klupi su se smijali

Reprezentacija Indije, koju vodi Igor Štimac, plasirala se u finale južnoazijskog prvenstva koje se igra na Maldivima nakon što je u odlučujućoj utakmici pobijedila domaćina 3:1.

Štimčeva momčad odigrala je odličnu utakmicu i natjecanje koje se igra u jednoj skupini završila na prvome mjestu bez poraza. U subotu će u finalu igrati protiv Nepala koji je ranije remizirao s Bangladešom i tako osigurao drugo mjesto. 

Nakon 1:1 na poluvremenu, pobjedu Indiji donio je legendarni 37-godišnji Sunil Chhetri koji je s dva gola riješio utakmicu. Nakon što je Chhetri zabio drugi gol, Štimac ga je opet proslavio plesom zbog kojega je postao viralan prije dva dana nakon pobjede nad Nepalom 1:0. Tako je golove slavio nepalski izbornik pa je optužio Štimca da ga je ismijavao na što mu je Štimac rekao da se radije bavi svojom reprezentacijom.

Štimac je podignuo ruke i s par plesnih koraka proslavio gol za 2:1 u 62. minuti protiv Maldiva, a njegovi pomoćnici na klupi su se smijali. No nije sve prošlo u slavljeničkom raspoloženju jer je Štimac kraj utakmice dočekao na tribini. Tijekom utakmice je bio u raspravi sa sucima, a u 80. minuti dobio je drugi žuti karton zbog kojeg će propustiti finale.

Nakon što ga je sudac isključio, Štimac mu je opsovao na hrvatskom, što se ne čuje, ali se jasno vidi na snimci. Na njegovu sreću, suci vjerojatno to nisu razumjeli. Finale će propustiti i stoper Subashish Bose koji je u sudačkoj nadoknadi dobio drugi žuti karton, piše Index Sport.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 15:41