StoryEditor
pukla ljubav?

Icardi prevario Wandu Naru? ‘Uništio si obitelj zbog ku*ve‘

Piše Desk  /  17.10.2021., 08:41h
Wanda Nara na Instagramu je objavila priču u kojoj stoji "Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve". Svjetski mediji već su se raspisali o krahu braka Icardijevih...

Mauro Icardi i Wanda Nara izrekli su sudbonosno "da" 2014. godine te u braku dobili dvije kćeri, no njihova je veza sada pred krahom, pišu 24sata.hr.

Naime, Wanda je prvo objavila pa izbrisala Instagram priču koja je potakla brujanje o potencijalnom raskidu, a kasnije je obrisala i sve fotografije s napadačem PSG-a.

image

Icardi prevario Wandu Naru?! "Uništio si obitelj zbog ku*ve"

INSTAGRAM -

"Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve", napisala je pa izbrisala Wanda na Instagramu, no Internet sve pamti... 

Samo se može pretpostavljati kome je njezina Instagram priča bila posvećena, a i koju je Icardi još "obitelj uništio zbog ku*ve", naravno, ako je mislila na njega. Podsjetimo, Wanda i Icardi su se upoznali preko Maxija Lopeza koji je bio u braku s fatalnom Narom, a Mauro mu je bio najbolji prijatelj...

Talijanski mediji pišu da je Icardi vjerojatno prevario Wandu s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suarez. 

Iako je možda mislio da će dolaskom Messija, igrati i manje nego što je to bio slučaj u prošloj sezoni, Icardi je ove sezone propustio tek dvije utakmice u dresu PSG-a. Doduše, u nekima je ušao u posljednjim minutama, ali sve se piše.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 12:27