StoryEditor
OPROSTILA MU

Icardi je imao dobar razlog moliti Wandu za oprost: Dobila bi nevjerojatnih 70 milijuna €?

Piše Desk  /  06.11.2021., 07:37h
U slučaju da je došlo do razvoda braka, Icardi bi Wandi morao dati 70 milijuna eura. Luksuzni automobili i nekretnine su također u njezinim rukama, rekla je argentinska novinarka Debora D‘Amato.

Mauro Icardi i njegova supruga i menadžericu Wanda Nara skoro su okončali brak zbog poruka koje je nogometaš PSG-a izmjenjivao s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suarez, poznatijom pod imenom China. 

Iako se Icardi i spomenuta glumica nisu nikad upoznali, gospođa Icardi naletjela je na poruke i fotografije te je zatražila razvod. Icardi potpisao papire, ali samo dan nakon toga dogodio se veliki preokret. 

Icardi je suprugu molio za oprost, a kako i ne bi, kada bi nogometaš PSG-a za Wandi morao isplatiti vrtoglavih 70 milijuna eura, pišu argentinski mediji.

- U slučaju da je došlo do razvoda braka, Icardi bi Wandi morao dati 70 milijuna eura -rekla je argentinska novinarka Debora D'Amato u TV programu 'A la tarde' nakon čega je dodala:

- Ima skoro pa apsolutnu kontrolu nad Maurovom imovinom. Luksuzni automobili i nekretnine su također u njezinim rukama. Imaju sedam automobila i pet kuća u Italiji i Argentini. 

U slučaju da je ovaj podatak istinit, nije teško za povjerovati zbog čega je Icardi napravio sve kako bi zadržao Wandu koja mu je oprostila flertanje s drugim ženama, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 05:39