StoryEditor
serie a

Ibrahimović zbog svoje najveće mane počeo sam sebe šamarati

Piše desk  /  07.01.2022., 19:05h
Mnogi su skloni reći da Zlatan Ibrahimović nema na čemu pozavidjeti bilo kojem drugom nogometašu.

Ibrahimović već duže od 20 godina igra na vrhunskom nivou. Tijekom karijere postigao je veliki broj spektakularnih golova i to na raznorazne načine. Ipak, čini se da je u jesen karijere detektirana Zlatanova najveća mana.

Radi se o segmentu zbog kojeg može i biti ljubomoran na neke nogometaše. Naime, Ibrahimović u posljednje vrijeme katastrofalno izvodi jedanaesterce. Od posljednjih sedam promašio je čak pet, prenosi Večernji list.

Posljednji u nizu promašenih je stigao u četvrtak navečer u sudačkoj nadoknadi protiv Rome pa mu je procent uspješnosti pao na svega 28 %. Ibrin slabi pokušaj Rui Patricio je obranio bez većih problema, a napadač Rossonera je od muke počeo sam sebe udarati.

Detalj pogledajte na 2:50 video priloga. Na njegovu sreću promašeni jedanaesterac nije previše koštao Milan jer je na kraju upisan siguran trijumf s 3:1 iako su Rossoneri bili značajno oslabljeni. Inače, Ibrahimović je ranije prepustio izvođenje jedanaesteraca Francku Kessieju, ali je reprezentativac Obale Slonovače otputovao na Afrički kup nacija zbog čega nije igrao protiv Rome.

Za Rossonere je i u prvom poluvremenu dosuđen diskutabilan jedanaesterac. Tada Zlatana nije bilo na terenu pa je odgovornost preuzeo Olivier Giroud te sigurno pogodio.

Dnevnik.ba

26. lipanj 2022 13:27