StoryEditor
milanov napadač

Ibrahimović i s 40 izgleda poput Terminatora, na formom mu oduševljen i Modrić

Piše desk  /  10.08.2022., 15:37h

Zlatan Ibrahimović (40) prošle je godine operirao koljeno, a iako su se mnogi bojali da bi to mogao biti kraj karijere legendarnog švedskog napadača, on je potpisao novi ugovor s Milanom, a oporavak od ozljede ide bolje od očekivanog.

Ibrahimović će zbog operacije koljena izvan terena biti najvjerojatnije do kraja godina, a napadač talijanskog Milana na Instagramu je objavio fotografiju koja sugerira da njegov oporavak teče odlično. Naime, Ibrahimović je objavio fotografiju istreniranih nogu, a u opisu je dodao: "Bez granica."

Fotku je u svega tri sata lajkalo nestvarnih 500.000 ljudi, a među onima koje je zadivio našao se i hrvatski reprezentativac Luka Modrić. 

"Božanstveno", "Koliko ovaj čovjek ima godina?", "Najveća zvijer u Italiji", nižu se komentari ispod Zlatanove najnovije fotografije.

Podsjetimo, Milan brani naslov prvaka Italije, a sezonu otvaraju 13. kolovoza, kada im u goste dolazi Udinese. 

Igrahimović se u svibnju podvrgnuo operaciji lijevog koljena koje ga je mučilo većim dijelom prošle sezone, no usprkos tome, osvajanju prvog naslova za Rossonere nakon 11 godina pridonio je s osam golova u 23 nastupa u Serie A.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 09:41