StoryEditor
potpisao mu dres

Ibra na sebi svojstven način ponizio LeBrona

Piše desk  /  30.11.2022., 10:34h

Zlatan Ibrahimović jedan je od najvećih ekscentrika u svijetu nogometa, što je do sada dokazao mnogo puta u svojoj dugoj i uspješnoj karijeri.

Ibrahimović se znao posvađati s novinarima, o sebi s ogromnim samopouzdanjem govoriti u superlativima, znao je svoje protivnike i neistomišljenike izjavama psihički lomiti, ali ono što je uradio košarkaškoj zvijezdi LeBronu Jamesu je zaista nevjerojatno, a možda i pretjerano.

Kada je “kralj” potpisao za Los Angeles Lakerse, Ibrahimović je bio član Los Angeles Galaxyja. Vjerojatno najbolji nogometaš u Sjevernoj Americi i tada sigurno najbolji košarkaš  svijeta živjeli su u istom gradu. Njihov odnos vremenom je postao zategnut zbog kritika koje je Ibrahimović upućivao na račun LeBrona zbog otvorenog izražavanja političkih uvjerenja, ali prije svega toga Ibrahimović i James su imali dobar odnos pun poštovanja.

“LA sada ima i boga i kralja. Zlatan želi dobrodošlicu Jamesu”, napisao je Zlatan na svom Twitter profilu.

Taj lijep potez potaknuo je Jamesa da stupi u kontakt sa Šveđaninom. Najprikladniji način bio je da mu pokloni svoj dres u znak prijateljstva, ali ono što je Ibrahimović uradio nakon toga nitko nije očekivao. LeBronov dres je Zlatan potpisao i poslao mu ga nazad putem pošte.

Nema sumnje da je to bio jedan od prvih poteza koji je pokvario odnos dvojice sportaša, koji je na kraju do kraja iskvario odnos “boga” i “kralja”, piše N1.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 01:38