StoryEditor
1. hnl

I Rijeka i Dinamo u problemima pred derbi sezone: U momčadi s Rujevice čak desetorici igrača prijeti propuštanje utakmice, a kod aktualnog prvaka njima šestorici

Piše desk  /  23.04.2024., 09:38h

Još jedno kolo ostalo je do velikog derbija Rijeke i Dinama. Vodeće momčadi SuperSport HNL-a sastaju se 5. svibnja na Rujevici u utakmici koja bi mogla odlučiti prvaka. Prije te utakmice Rijeka ide Lokomotivi, a Dinamo u Varaždin.

Nekoliko igrača Rijeke i Dinama se mora čuvati u tim utakmicama da ne dobije žuti karton jer bi im to bio treći žuti pa bi propustili derbi. 

Kod Rijeke desetorici nogometaša prijeti opasnost od trećeg kartona. Najveći problem za vodeću momčad lige bio bi da protiv Lokomotive požute Marko Pjaca i Nediljko Labrović. Derbi s Dinamom preskočili bi, u slučaju žutog kartona, i Bruno Bogojević, Danilo Filipe De Melo Veiga, Emir Dilaver, Bruno Goda, Niko Galešić, Veldin Hodža, Emmanuel Banda te Franjo Ivanović.

Kod Dinama se moraju čuvati šestorica: Arijan Ademi, Sandro Kulenović, Josip Mišić, Stefan Ristovski, Gabriel Vidović i Moreno Živković.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
28. travanj 2024 13:11