StoryEditor
trener reala

I Ancelotti prozvao Modrića nakon poraza

Piše desk  /  16.02.2022., 16:47h
Loše je igrao Real kod PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Samo zahvaljujući Thibautu Courtoisu izgubio je podnošljivih 1:0.

Prema izvještajima s utakmice, Luka Modrić bio je jedan od najgorih u neprepoznatljivo lošem Realu, potpuno nemoćnom protiv PSG-ovog presinga.

Upravo je veza s Modrićem na čelu bila najveća žrtva pritiska protivnika. Hrvatski kreator Realove igre i Kroos su se prema natpisima španjolskih medija istaknuli pogrešnim dodavanjima i izgubljenim loptama. Marca za Modrića piše da je protiv PSG-a bio "pregažen i s više pogrešaka u prvom dijelu ove utakmice nego u cijeloj sezoni".

Realov trener nakon utakmice nije imenovao Modrića, ali jasno je da se ove kritike odnose i na njega: "Nismo bili agresivni u vezi i nismo bili dobri s loptom. Imali smo previše pogrešnih dodavanja i nikako nismo uspijevali osloboditi se PSG-ovog pritiska ni zadržati loptu.

Naša tri veznjaka inače gube daleko manje lopti nego što su ih izgubili protiv PSG-a. Nije valjala ni distribucija lopti napadačima. Benzema je jedva dotaknuo loptu. Ne zbog njegove ozljede, nego zato što mu je nije imao tko dostaviti."

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 05:51