StoryEditor
odluka hrs-a

Hrvoje Horvat ostaje izbornik Hrvatske

Piše desk  /  01.02.2022., 22:31h
Hrvoje Horvat ostaje izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, a na mjestu njegovog pomoćnika ostaje Ivano Balić. U utorak navečer održan je sastanak Upravnog odbora HRS-a i donesena je odluka da se izbornik neće mijenjati.

Horvat je preživio stresno Europsko prvenstvo na kojem je Hrvatska završila osma nakon niza problema s koronavirusom, prenosi Index.hr. 

Horvat: Odmora nema

"Osmo mjesto na EP-u daleko je od onoga čemu hrvatski rukomet teži, to je neuspjeh, ali neuspjeh kojem su kumovale mnoge objektivne okolnosti koje nam nisu išle u prilog. Dovoljno je reći - korona. Na SP se moramo plasirati, moramo izgraditi stabilnu momčad za Olimpijske igre u Parizu, kao i za onaj sljedeći SP, koji Hrvatska organizira 2025. zajedno s Danskom i Norveškom", objasnio je HRS-ov koordinator Lino Červar.

Izbornik Horvat je rekao: "Odmora nema, nastavljamo s radom, idemo se ekipirati na najbolji način, idemo izabrati najbolje i izboriti SP. Nadam se da ćemo imati zdravog Domagoja Duvnjaka i sve ostale najbolje na raspolaganju. Na SP se moramo plasirati, bez obzira na to kakvo će biti zdravstveno stanje najboljih igrača. To je imperativ."

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:07