StoryEditor
Incident u rimu

Hrvatski vaterpolist završio u bolnici: Droga i alkohol su isključeni, sumnja se na drugi uzrok

Piše desk  /  27.10.2021., 15:46h
Hrvatski reprezentativac i bivši igrač riječkog Primorja jučer je bio jedna od vijesti dana u Italiji, Hrvatskoj, pa možemo slobodno napisati na cijelom Mediteranu. Imamo i nastavak priče, jer uključio se i njegov klub…

Naime, Sven Augusti, 22-godišnji Hrvat, sve je šokirao nakon što je gol hodao po Via del Foro Italico, širokoj i prometnoj ulici u sjevernom dijelu Rima koja vodi do sportskog kompleksa gdje se nalazi Olimpijski stadion.

Pri tome su ga izbjegavali motociklisti i automobili, ali u tom izbjegavanju je jedan automobil doživio nesreću te su vozač i suvozač u dobi od 22 i 23 godine ozlijeđeni i prebačeni u bolnicu.

Napao je tamošnju policiju nakon što su ga priveli, a danas se oglasio i klub.

“Sven Augusti trenutačno je hospitaliziran u zdravstvenoj ustanovi radi pregleda. Nakon prvih nalaza, utvrđeno je da je naš igrač negativan na alkohol i drogu.”, objavio je Lazio.

image

Sven Augusti

INSTAGRAM -

Ako nije bio pod utjecajem droge i sličnih stvari, što ga je natjeralo na ovakav sulud čin?

“Napominjemo da je Sven nakon dolaska ljetos u Italiju, uvijek imao stav uzornog sportaša i isticao se ponašanjem i predanošću poslu. Uvijek otvoren za razgovor, s iskazanom željom za učenjem i usavršavanjem. U očekivanju daljnjih informacija, Lazio poziva na poštivanje privatnosti sportaša te da se ne podliježe plasiranju neprovjerenih i potencijalno klevetničkih informacija”, stoji u priopćenju kluba.

Nesretna ljubav? Takve su se priče pojavile po forumima. No, najbolje objašnjenje dat će on sam jednom kad se oporavi, a to je sad najvažnije…

image

Sven Augusti

INSTAGRAM -

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 14:17