StoryEditor
Marin Pongračić

Hrvatski reprezentativac žestoko se obrušio na svoj klub: Riješili su me se. Odvratno

Piše desk  /  04.11.2021., 22:34h
"Uvijek su me se htjeli riješiti. Bio sam otpisan u Wolfsburgu, osjećao sam da me više ne žele gledati tamo. Ne mogu reći puno više o tome jer sam još uvijek njihov igrač", rekao je Pongračić čije riječi prenosi Kronen Zeitung .

Hrvatski stoper Marin Pongračić trenutno nastupa za Borussiju iz Dortmunda kao posuđeni igrač Wolfsburga. Danas je postao jedna od glavnih tema u austrijskim i njemačkim medijima nakon što je prozvao Wolfsburg i Marka Van Bommela, klub uz koji je trenutno ugovorno vezan i bivšeg trenera, u jednom razgovoru na Twitchu, prenosi Index.hr.

Razgovarao je s glazbenikom umjetničkog imena SSYNIC i otvorio dušu o svemu što ga je mučilo dok je nastupao za Wolfsburg. Posebno mu je smetao način na koji ga je tretirao Van Bommel, nekad slavni nogometaš Bayerna i nizozemske reprezentacije, a odnedavno i bivši trener Wolfsburga.

"Uvijek su me se htjeli riješiti. Bio sam otpisan u Wolfsburgu, osjećao sam da me više ne žele gledati tamo. Ne mogu reći puno više o tome jer sam još uvijek njihov igrač", rekao je Pongračić čije riječi prenosi Kronen Zeitung pa se ipak otvorio:

"Počeli su slati faksove klubovima. Tada sam shvatio da su htjeli da se maknem kako bi napravili mjesta za druge. Odvratno. Kad smo igrali 11 na 11 na treningu, ja odjednom više nisam sudjelovao. Ludio sam, htio sam otići do Van Bommela i zgrabiti ga. Ali ne ide to tako, moraš sjesti s njim i razgovarati kao političar."

Počeo je i psovati

Nakon što je žestoko prozvao Wolfsburg, Pongračić je potpuno otpustio kočnicu i odlučio postati maksimalno iskren. Čak je i psovao u žaru u kojem je objašnjavao što ga je mučilo.

"Naravno da nisam htio otići negdje na posudbu i igrati na nižoj razini za toliko novca. To ne bi imalo smisla. Imao sam jebene opcije, neke stvarno glupe ponude koje uopće nisu imale smisla. Nisam htio ići u drugu ligu nakon što sam se već dokazao", istresao je Pongračić pa zaključio:

"Šokantno je kad shvatiš da za Wolfsburg nisam bio opcija, a Borussia Dortmund me želi. Htjeli su me se riješiti, ali mi nisu to htjeli sami reći."

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 18:09