Trening nogometaša hrvatske nogometne reprezentacije. Domagoj Bradarić, Joško Gvardiol, Josip BrekaloSREćKO NIKETIć - Pixsell
StoryEditor
iz torina u milano?

Hrvatski reprezentativac naplaćuje odličnu sezonu, prvi je na listi želja talijanskog velikana?

Piše desk  /  19.05.2022., 07:09h

Josip Brekalo bi ovog ljeta mogao odraditi najveći transfer u svojoj karijeri. Nakon što je ove sezone odigrao vrlo dobru posudbu u Torinu, gdje je u 31 utakmici sakupio sedam pogodaka i dvije asistencije igrajući pod hrvatskim stručnjakom Ivanom Jurićem, Brekalo je odlučio da neće u Torinu ostati i sljedeće sezone.

Njemački Kicker je objavio da se Brekalo želi vratiti u Wolfsburg ili otići u neki drugi klub. Nedugo nakon što je Kicker objavio svoj članak, talijanski mediji su došli do izjave direktora Torina Davidea Vagnatija kojom je prvi operativac kluba potvrdio da je priča istinita.

"Imali smo više sastanaka s igračem, njegovim menadžerom i ocem. Unazad nekoliko mjeseci rekao nam je da ne želi ostati u Torinu. Žao nam je jer je Brekalo dobro igrao. Bili smo spremni investirati u taj važan transfer. Prošlog tjedna smo još jednom probali, ali on ima svoj stav i mi to moramo poštovati", izjavio je Davide Vagnati i zaključio:

"Torino želi igrače koji su spremni oznojiti se za naš dres i mahati našom zastavom. Bolje je fokusirati se na igrače koji Torino vide kao prvi izbor."

jučer je Tuttosport objavio kako se Brekalo neće dugo zadržati u Wolfsburgu jer ga je njemački klub spreman prodati, ali i ne samo da je spreman, nego već ima kupca koji čeka da Brekalo dođe u Njemačku kako bi završio posao.

Riječ o talijanskom velikanu Milanu. Uskoro bi u Milan trebao ući bahreinski Investcorp kao novi vlasnik koji bi klub kupio za preko milijardu eura i ovog ljeta u momčad bi uložio oko 300 milijuna eura. Upravo bi Brekalo trebao biti jedan od igrača koji će za taj novac doći u Milano, prenosi Index Sport.

Podsjetimo, Brekala je prije dvije godine u Milan htio dovesti tadašnji sportski direktor Zvonimir Boban, a prošle godine su ga htjeli i Maldini i Massara. Tada posao nije prošao, ali sada se čini da bi mogao biti odrađen, ali zasad nije poznat iznos transfera.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 05:13