StoryEditor
škotski premiership

Hrvatski reprezentativac je nezaustavljiv, zabija kao na traci! Treći put zaredom je utrpao dva komada...

Piše desk  /  08.10.2022., 20:16h

Čolak je s nova dva pogotka došao do dvoznamenkastog učinka u prvenstvu u samo devet nastupa, te brojke od 13 golova u svim natjecanjima ove sezone.

Hrvatski napadač Antonio Čolak odlično je započeo sezonu u Rangersu, ali njegova forma sve je bolja što vrijeme dulje odmiče.

Tako je u ogled 10. kola škotskog Premiershipa ušao s dva uzastopna ligaška nastupa u kojima je postigao dva gola, a taj je ritam održao i danas protiv St. Mirrena.

Rangersi su pobijedili 4-0, a Čolak je s nova dva pogotka došao do dvoznamenkastog učinka u prvenstvu u samo devet nastupa, te brojke od 13 golova u svim natjecanjima ove sezone.

Nekadašnji napadač Rijeke otključao je mreže već u četvrtoj minuti kada je u mrežu pospremio odbijanac sunarodnjaka Borne Barišića, a u 73. je povisio na 3-0 lijepom završnicom koja mu je osigurao status trenutnog najboljeg strijelca škotskog prvenstva.

Osim njega, za Rangers su zabijali James Tavernier u 30. i Fashion Sakala koji je u sudačkoj nadoknadi postavio konačnih 4-0, piše vecernji.hr.

Čolak je očito vidno motiviran kako bi bio na popisu putnika za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Ako ovako nastavi, izbornik Zlatko Dalić ga neće moći ignorirati.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 20:56