Doha, 19.11.2022 - Hrvatski navijači obučeni u tradicinalne katarske odore s hrvatskim bojama, prošetali su starom tržnicom Souq Waqif u centru Dohe i pjesmom razveselili Katarce. foto HINA/ Damir SENČAR/ dsHINA
StoryEditor
SP KATAR

Hrvatski navijači u Dohi bili su prava atrakcija: ‘Mi uvijek napravimo show, ostajemo ovdje do Badnjaka‘

Piše hina  /  19.11.2022., 14:46h

Svi su se sjajno zabavljali bez ikakvih incidenata i napetosti, čak su marokanske navijače učili pjevati hrvatske pjesme.

Skupina hrvatskih navijača izazvala je show u središtu Dohe, pojavivši se odjevena u tradicionalne arapsku haljinu, kanduru, ali ukrašenu prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima.

Članovi kluba navijača Mi Hrvati prošetali su Souq Waqifom, središnjom tržnicom u Dohi, odjeveni u tradicionalne bijele duge haljine s karakterističnim hrvatskim kvadratićima.

image
HINA

Standardnim repertoarom navijačkih pjesama, od "Moje domovine" pa do "U boj, u boj", i šetnjom kroz jednu od glavnih turističkih lokacija Dohe bili su prava atrakcija. Ljudi su im prilazili želeći se slikati, snimale su ih brojne novinarske i fotoreporterske ekipe, a zbunjeni prolaznici oduševljeno su im pljeskali.

image
HINA

Svi su se sjajno zabavljali bez ikakvih incidenata i napetosti, čak su marokanske navijače učili pjevati hrvatske pjesme.

Početak svjetskog prvenstva je pred vratima i atmosfera iz dana u dan raste. Hrvatski navijači sjajno su se uklopili u "navijačko ludilo" koje stiže u Dohu.

image
HINA

"Mi uvijek napravimo show, bez obzira gdje se pojavimo i gdje igramo," kazao nam je Ivo Stipanović.

"Ima nas 16, iz Osijeka nas je šest, ima nas i iz Zagreba, Dubrovnika," dodao je Goran Bendeković.

Bili su i u Rusiji, kada su se ukrasili šubarama, a niti Covid-19 ih nije zaustavio od dolska na EURO 2020.

"Ovoga puta idemo do kraja, ostajemo u Dohi do Badnjaka," poručio je Stipanović.

Dnevnik.ba

25. veljača 2024 23:22