StoryEditor
bez ozbiljnijih posljedica

Hrvatski navijači privedeni u Dohi zbog ‘uništavanja javne imovine‘: "U postaji smo s policijom pričali uglavnom o nogometu"

Piše desk  /  09.12.2022., 13:23h

Grupa od 10 hrvatskih navijača privedena je u Dohi zbog "uništavanja javne imovine".

Sve se odigralo prije nekoliko dana, uoči utakmice s Japanom, kada su navijači odlučili betonske kocke ispred hotela u kojem su smješteni Vatreni obojiti u bijelo i crveno.

“Boju smo nabavili preko naših ljudi koji žive u Katru i prve noći smo obojili 14 kocaka. Čuli smo da je i igračima bilo drago kad su vidjeli. Međutim, mi ne bismo bili mi kad se ne bismo odlučili kompletirati akciju pa smo se pojavili i iduću noć, obojivši još 22 kocke, a onda se u jednom trenutku pojavila policija. Došli su u pet automobila i odveli nas u postaju”, ispričali su navijači za 24 sata.

Srećom, sve je prošlo bez ozbiljnijih posljedica.

“Prvo su nam prolili boju i šarali po tome što smo napravili. Rekli su nam da smo uništavali javnu imovinu, dobili smo opomenu i upozorenje da to više ne radimo. Bili su prijateljski raspoloženi, a premda su nas držali u postaji do 5:30 ujutro, pričali smo s njima uglavnom o nogometu”, otkrili su navijači koji su u međuvremenu pušteni na slobodu.

Dnevnik.ba

23. svibanj 2024 15:13