StoryEditor
Ispovijest vratara zvezde

„Hrvati su mi izrešetali tatu kad smo bježali iz Pakraca“; „Tamo se luđački voli Zvezda, evo kako sam ih razveselio“

Piše desk  /  12.10.2021., 10:29h
Jedan od intervjua koji je “eksplodirao” u javnosti svakako je onaj Zorana Popovića, vratara Crvene zvezde, a koji je u emotivnoj ispovijesti rekao dosta zanimljiv stvari, a tiču se i njegova života u Hrvatskoj.

Tako je u intervjuu govorio o brojnim temama, a najzanimljivija je njegov odlazak iz Hrvatske tijekom Domovinskog rata.

“Došao sam u Beograd kad sam imao samo četiri godine. Otac mi je bio vojnik i imao je nesreću. Cijela lijeva ruka mu je stradala, izrešetan je u ratu u Hrvatskoj. Jedan metak mu je prošao blizu srca. On ima lijevu ruku, ali nema niti jedan živac. Inače, on i stric također su bili vratari, kao i ja”, rekao je.

"Baš luđački se tamo voli Zvezda"

Napustio je Pakrac.

“Malo sam puta bio u rodnom Pakracu. Ali nedavno sam im poslao dres, htjeli su ga tamo objesiti. Malo je to mjesto, ali se tamo luđački voli Zvezda. Baš luđački!”, govorio je na temu Hrvatske u intervjuu za Mozzart Sport.

Počeo je braniti u Čukaričkom, a u Zvezdu je došao 2018. godine.

“Mučio sam se ne bih li raskinuo ugovor u Norveškoj, bilo je velikih problema. Tamo je malo drugačije, sponzori imaju pravo staviti veto na transfere i to se upravo meni dogodilo.Sponzor me nije htio pustiti, ali na kraju su popustili”, rekao je.

Zanimljivo, u jednom trenutku karijere je, dok su mu neki klubovi dugovali, radio i u kafiću.

“Nisam to radio s 20, već s 25 godina! Nisam htio posuđivati od drugih, već sam se primio posla. Meni je bilo bitno samo nikad da ne odustanem”, dodao je.

U svakom slučaju zanimljiv intervju, jedan od onih koji će se prepričavati…

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:31