StoryEditor
simbol tragedije

HNK Vukovar predstavio novi autobus, srbijanski tabloidi vrište: "Imate li srama, Hrvati!? Sport ne pamti ovakvo nešto!"

Piše desk  /  07.11.2022., 10:45h

Za srpske medije je ovo sramota: "Imate li srama, Hrvati? Veliki skandal u Vukovaru! Sport ne pamti ovako nešto", prenosi portal Novosti.

Nogometaši Vukovara su u petak predstavili novi klupski autobus crne boje koji ima simbole njihovog kluba, Vodotornja, a na njemu su istaknuti i heroji Domovinskog rata u liku Blage Zadre i Jean-Michela Nicoliera pored kojih stoji natpis: "Heroji se nikad ne zaboravljaju".

Upravo je to diglo srpske medije na noge te su se javili odmah nakon što su vijesti prenijeli hrvatski mediji. Njihovi portali su počeli objavljivati razne naslove u kojima uglavnom ističu kako je to skandal: "Skandal u Vukovaru trese bivšu Jugoslaviju: Nogometni klub Vukovar promovirao autobus s ratnim motivima", piše Kurir.

image

Novi autobus HNK Vukovar

FACEBOOK -

Za srpske medije je ovo sramota: "Imate li srama, Hrvati? Veliki skandal u Vukovaru! Sport ne pamti ovakvo nešto", prenosi portal Novosti.

Kad smo već kod toga, samo ćemo napomenuti kako su upravo oni 2019. godine ispred stadiona Crvene zvezde izložili tenk koji je po pisanju njihovih medija: "zaplijenjen u Vukovaru". Isto tako ćemo istaknuti kako Delije na utakmicama nose transparent Vukovar koji je napisan na ćirilici, piše net.hr.

Dnevnik.ba

23. ožujak 2023 20:13