StoryEditor
ne može se načuditi

Henry: Luka Modriću, molim te, prestani!

Piše desk  /  13.04.2022., 11:51h
Luka Modrić očarao je nogometni svijet genijalnim dodavanjem za gol koji je spasio Real u četvrtfinalu Lige prvaka. Nakon što je Real u prvoj utakmici pobijedio kod Chelseaja 3:1, u uzvratu na svom terenu gubio je 0:3 deset minuta prije kraja i tim rezultatom ispadao.

Međutim, onda se ukazao njegov spasitelj s brojem 10. Modrić je sjajnim dodavanjem desnom vanjskom s lijeve strane izbacio kompletnu obranu Chelseaja i savršeno pred golom poslužio Rodryga, koji je zabio za 1:3 i produžetke, u kojima je Real zabio još jedan gol te porazom 2:3 izbacio aktualnog prvaka Europe za polufinale Lige prvaka.

Thierry Henry, proslavljeni golgeter Arsenala, Barcelone i Francuske, sada je komentator CBS-a i ovako je u studiju govorio o potezu utakmice: "Svaka čast Benzemi i Rodrygu, moramo pričati o njihovim lijepim golovima, ali Luka Modrić... Molim te, prestani!"

Henry se nije mogao načuditi Realovoj vremešnoj (36) desetki: "Taj tip ima 50 godina! Zašto i dalje može izvoditi ovakve poteze? To je čudesno." 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 01:52