StoryEditor
nogomet

Hajduk zamjerio Posušju jer su se pohvalili pobjedom na Poljudu

Piše desk  /  23.07.2022., 13:52h

Hajduk je u četvrtak navečer igrao trening utakmicu s Posušjem. Osim što je bila zatvorena za gledatelje i medije, dogovor je bio da se ne objavljuje rezultat.

Hajduk ga na svojoj web stranici nije ni objelodanio, ali Posušje je slavilo na Poljudu 2:0, a o čemu ne pišu novine, u novije doba portali, to se nije ni dogodilo, pišu Sportske novosti.

Tko bi dečkima iz Posušje jednog dana vjerovao da kažu – znate, mi smo dobili Hajduka na Poljudu 2:0, ali u tajnosti, za to nitko ne zna. I zato su dali to u javnost na klupskoj web stranici, neka “cijeli svijet” čuje.

Utakmica je trebala biti zatvorenog tipa, takav je bio dogovor, igrala je manje-više ekipa koja nije nastupala u službenim utakmicama, ali Posušje se pohvalilo. Što ćete, dobili su Hajduka, njima je to velika vijest, kazao je Božo Pavković, glasnogovornik Bijelih.

No, službeni fotograf Posušja slobodno se kretao Poljudom i zabilježio je kadrove s prijateljske utakmice.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas je prvi dio igrao s drugom ekipom, tada su dobili oba gola, ali u nastavku, kad su igrali Livaja i društvo, nisu ništa popravili. Osim njega na teren su u kasnijem tijeku utakmice bili i Lovrencsics, Borevković, Melnjak, Grgić, Vuković, Krovinović, Sahiti, Biuk, Eduok…

Plan je da Hajduk odigra još jedan takav trening dvoboj u ponedjeljak sa Solinom ili nekim drugim od lokalnih klubova, prenosi HMS.

Dnevnik.ba

23. srpanj 2024 12:11