StoryEditor
konferencijska liga

Hajduk u četiri sata prodao sve dostupne ulaznice za utakmicu s PAOK-om

Piše desk  /  04.08.2023., 14:01h

Hajduk je rasprodao sve dostupne ulaznice za utakmicu s grčkim PAOK-om na Poljudu u trećem pretkolu Konferencijske lige. Prva je to europska utakmica Hajduka ove sezone. Susret je na rasporedu 10. kolovoza s početkom u 21 sat. Prodaja ulaznica za taj dvoboj započela je u 9 sati, a pred Poljudom su nastali ogromni redovi i ulaznice su se brzo prodale.

Hajduk trenutno ima preko 17.500 pretplatnika za novu sezonu, što je nezabilježena brojka u novijoj klupskoj povijesti. Podsjetimo, sezonske pretplate vrijede za utakmicu protiv PAOK-a. Ulaznice za PAOK mogli su danas kupiti isključivo članovi Hajduka, kojih je trenutno više od 87 tisuća.

U Splitu su posljednjih godina ovakve situacije uobičajene. Klub obično u nekoliko sati rasproda sve ulaznice za najjače utakmice. Broj članova raste i vjerojatno će premašiti rekord od 90.480 članova prošle godine. 

PAOK prikladniji protivnik

Ionako velikom angažmanu navijača Hajduka doprinosi odličan start u sezonu momčadi Ivana Leke. Hajduk je pobijedio u prvenstvenom derbiju Dinamo na Maksimiru, a na Poljudu je pala i Rijeka. Osijek i Hajduk odgodili su prvenstveni susret, pa će Leko imati više vremena za pripremu momčadi.

PAOK je, s druge strane, odigrao jako dobru utakmicu u Izraelu protiv Beitara, u kojoj je tri gola zabio s igračem manje. Završilo je rezultatom 4:1. Grčki klub odgovara Hajduku više od izraelskog jer će Splićani biti nositelji u zadnjem pretkolu u slučaju da prođu. 

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 01:51