StoryEditor
transferi

Hajduk pokušao dodatno posramiti Dinamo i dovesti Brekala, ali ih je povremeni reprezentativac odbio

Piše desk  /  27.01.2024., 11:44h

Josip Brekalo koji se odrekao 70 tisuća eura mjesečno kako bi zaigrao za Modre ipak neće doći u Maksimir, no sve je do prije nekoliko sati ukazivalo na to da bi mogao zaigrati uz Ivana Perišića u Hajduku.

Pregovori bili u završnoj fazi, a fiorentinski napadač koji je donedavno bio nadomak povratka u Maksimiru sada je trebao stići u Hajduk, piše Večernju list. Brekalo bi u Hajduk došao na posudbu do kraja sezone nakon što je sve dogovorio s matičnim Dinamom koji ga je izigrao te grubo odbacio. 

Informacije da bi Brekalo mogao doći u Hajduk na posudbu nisu strane ni talijanskim medijima koji su potvrdili da su Splićani zainteresirani za dovođenje krilnog napadača Fiorentine te da nakon dovođenja Perišića žele osnažiti napad još više.

Time bi dodatno potvrdili da su ove sezone favoriti za titulu. Međutim, kako doznaje 24.sata, Brekalo je zahvalio Hajduku na  prvoj ponudi, jer Josip je veliki dinamovac, kao i cijela obitelj, odrastao je u Dinamovom duhu, a kako Hajduk ništa konkretno nije poslao Fiorentini odlučio je da Poljud ipak nije mjesto za njega.

Podsjećamo, Brekalo je u srijedu bio spreman za put u Zagreb te je navodno bio u zračnoj luci. Dinamo je do srijede ujutro trebao poslati dokumentaciju kako bi ga registrirao, ali to nije učinio. U Maksimiru su se bavili porazom od Lokomotive i eventualnom smjenom Sergeja Jakirovića, koja se na kraju nije dogodila pa su iz Fiorentine odustali od posla jer su zaključili da Dinamo nije bio baš iskren oko svojih financijskih limita.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
27. travanj 2024 19:23