StoryEditor
Kevin Kampl

Gvardiolov suigrač srušio se na travnjak i uhvatio za prsa: ‘Ne mogu disati!‘

Piše desk  /  16.04.2023., 12:47h

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu u pobjedi Leipziga protiv Augsburga (3:2), no iako je utakmica bila uzbudljiva, najupečatljiviji trenutak susreta nije vezan za nogometna umijeća.

Glavni događaj utakmice dogodio se u 10. minuti kada je Slovenac Kevin Kampl uznemirio suigrače i cijeli stadion prilikom proslave pogotka. Kampl se uhvatio za prsa i rekao da ne može disati. Naime, prilikom postizanja pogotka nezgodno se dočekao na leđa, a suparnički igrač pao mu je na prsa, što je uzrokovalo ozljedu zbog koje se uhvatio za reklamni pano, dok su suigrači dozivali pomoć, javlja Bild.

Liječnici su utrčali na travnjak i pomogli Kamplu koji se pridigao nakon nekoliko minuta, došao k sebi i nastavio s utakmicom. Izgledalo je dosta dramatično, ali je na kraju sve dobro prošlo. Igrao je do 79. minute.

Podsjetimo, po Leipzig utakmica nije dobro počela, već u petoj minuti Maier je doveo goste u vodstvo. No, Leipzig time nije bio uzdrman. Prvo je Kampl izjednačio u 10. minuti, a potom je odlični Timo Werner zabio dva pogotka, u 32. i 35. minuti, za 3:1 Leipziga. U samoj završnici je Augsburg smanjio golom Vargasa, ali do boda ipak nije stigao.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 11:45