StoryEditor
trener cityja

Guardiola: "Ne znam što je s Kovačićem"

Piše desk  /  18.09.2023., 12:23h

Manchester Cita startao je s pet pobjeda u prvih pet kola Premier lige. Uz to, sastav Pepa Guardiole osvojio je europski Superkup protiv Seville, a u Community Shieldu poražen je od Arsenala. Aktualni engleski i europski prvak sutra otvara Ligu prvaka, a na Etihad mu stiže srpski prvak Crvena zvezda. City je velik favorit u toj utakmici, no Guardiola se uoči utakmice požalio kako ima puno problema s ozljedama igrača.

"Kada imate puno ozljeda, to vam nije problem danas ili dan kasnije, to je problem za sljedećih tri do pet utakmica. U Carabao kupu idemo u Newcastle. Žao mi je, ali ima utakmica koje ću morati igrati s igračima iz druge momčadi. De Bruynea i dalje nema, Stonesa također, za Kovačića i Grealisha ne znam... Kada imate cijelu momčad, onda idete u Newcastle s dobrom momčadi", rekao je Španjolac pa nastavio:

"Sada se samo odmaramo, oporavljamo i pokušavamo doći na utakmicu u što boljem stanju. Ja sam bio na odmoru, ali ovi momci su igrali 90 minuta s reprezentacijama, putujući iz Bolivije, Brazila... To je jako iscrpljujuće.

Pogledajte samo koliko momčadi imaju ozljeda. Alvarez iz West Hama je nakon 15-20 minuta drugog poluvremena morao van. Ne odnosimo se prema igračima na dobar način. Odgovorni smo za to kako se ponašamo prema njima."

Podsjetimo, hrvatski veznjak Mateo Kovačić nije nastupao ni za Hrvatsku u rujanskom kvalifikacijskom ciklusu zbog ozljede zadnje lože. Ozlijedio se prije utakmice s Latvijom, a potvrđeno je da je ozljeda ozbiljnija nego što se na prvu činilo pa ga na terenu neće biti najmanje do 21. rujna.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:20