StoryEditor
werder-augsburg

Golman provocirao suparničke navijače, oni bijesni uletjeli u teren. Komentator: Pogledajte ga, spreman je sam ići na njih...

Piše desk  /  10.09.2022., 08:54h

Mislim da je morao ostati miran i da nije trebao izazvati ovakvu pomutnju, koliko god Werderovi navijači ne smiju ulijetati u teren", rekao je u prijenosu komentator Sportkluba Petar Čondić.

Augsburg je u petak u prvoj utakmici šestog kola njemačkog prvenstva u gostima s 1:0 pobijedio Werder. Gol za pobjedu Augsburga zabio je u 63. minuti Demirović, dok je pobjedu potvrdio golman Rafal Gikiewicz kad je obranio penal napadaču Werdera Marvinu Duckschu u 94. minuti.

Ipak, nakon što je obranio penal, Gikiewicz je počeo provocirati navijače Werdera iza svog gola, a oni to nisu primili najbolje. Mnogi su krenuli preko ograde kako bi ušli u teren da se obračunaju s njim, ali brza reakcija zaštitara spriječila je incident.

OVDJE pogledajte sukob vratara s navijačima.

"Sada provocira i navijače, da stvari budu još i gore. Ovo nije dobro, ovo nije dobro, sad su navijači Werdera preko ograde uletjeli u teren. Pogledajte Gikiewicza, on je spreman sam ići na sve njih. Mislim da je morao ostati miran i da nije trebao izazvati ovakvu pomutnju, koliko god Werderovi navijači ne smiju ulijetati u teren", rekao je u prijenosu komentator Sportkluba Petar Čondić.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 00:12