StoryEditor
boks

Fury odustao od borbe s Joshuom

Piše hina  /  26.09.2022., 22:14h

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji verzije WBC Britanac Tyson Fury odustao je od borbe s Anthonyjem Joshuom, rekavši da njegov sunarodnjak nije potpisao ugovor prije isteka roka u ponedjeljak.

“Službeno je, Dan D je došao i prošao”, rekao je Fury na Instagramu. “Nikakav ugovor nije potpisan, pa je gotovo za Joshuu”, napisao je Fury.

Fury i Joshua javno su dogovorili datum 3. prosinca za svebritansku borbu u teškoj kategoriji koja se godinama pripremala, no ona se ipak neće dogoditi.

Fury i Joshua javno su dogovorili datum 3. prosinca za svebritansku borbu u teškoj kategoriji koja se godinama pripremala.

Međutim, još uvijek nema jamstava da će se nastaviti unatoč ugovorima koji su izdani i poslani u Joshuin kamp prošlog petka.

Tayon je odlučio postaviti rok do ponedjeljka, 26. rujna u 17 sati za Joshuu da potpiše ugovor za borbu s njim, a Joshua je odgovorio  da ugovore trenutačno pregledavaju njegovi odvjetnici.

Njegov promotor Eddie Hearn, u međuvremenu, inzistira na tome da nema šanse da se dogovor može finalizirati prije roka koji je odredio Fury u ponedjeljak.

Fury je već izabrao i zamjenu, te će 3. prosinca boriti s bivšim WBA prvakom u teškoj kategoriji Mahmoudom Charrom, nakon što ga je 37-godišnji Nijemac izazvao na borbu na društvenim mrežama.

Dnevnik.ba

01. prosinac 2023 20:22