StoryEditor
transferi

Francuzi tvrde: Najbogatiji klub svijeta želi Lovru Majera

Piše desk  /  11.01.2023., 12:29h

Nakon što ga se povezivalo s prelaskom u Real Madrid i Atletico Madrid, Lovro Majer tema je dijela francuskih medija koji prate prijelazni rok nogometaša, a neki od njih navode da interes za hrvatskim reprezentativnim veznjakom Rennesa pokazuje najbogatiji kluba svijeta Newcastle.

Pisalo se da su dva madridska velikana spremna za Majera izdvojiti 60 milijuna eura, ali i da ga želi Paris Saint-Germain. Majer je pod ugovorom s Rennesom do ljeta 2027. godine i dok se čekala reakcija kluba na ove priče, stigla je nova.

Newcastleu novac nije problem

Francuski klub može si dopustiti da malo pričeka i prati borbu dva madridska velikana u kojoj on može profitirati povećanjem ponuđenog iznosa, a interes bogatog Newcastlea daje mu za pravo da to čekanje još malo produži.

Media Foot piše da "nakon uspješnog Svjetskog prvenstva nasljednik Luke Modrića" ima novu ponudu. Pozivajući se na svoje izvore iz Premier lige, tvrdi da je cilj Newcastlea spojiti Majera i Brunu Guimaraesa i dodaje da Rennes može biti poljuljan "iznosom koji vlasnici iz Saudijske Arabije mogu ponuditi".

Majer je u Rennes stigao prošle godine u transferu vrijednom 12 milijuna eura iz zagrebačkog Dinama. Vrlo brzo prometnuo se u bitnog igrača francuske momčadi, za koju je skupio 57 utakmica. Postigao je u njima osam i namjestio 12 golova.

Dnevnik.ba

16. lipanj 2024 20:25