StoryEditor
Premier liga

FourFourTwo "raselio" Chelseajeve zvijezde, evo kamo bi poslali Kovačića

Piše Desk  /  20.03.2022., 11:28h
Chelsea ulazi u novu eru, bliži se dan kada će klub od Romana Abramoviča preuzeti novi vlasnici, a tada će se vjerojatno promijeniti i poslovna politika kluba i veliko je pitanje hoće li uslijed mjera štednje prodati neke od svojih najvažnijih igrača.

Poznati nogometni časopis FourFourTwo poigrao se takvom vizijom budućnosti i u tekstu u kojem kalkulira koji bi od Chelseajevih igrača najbolje poslužio kojem od preostalih klubova Velike šestorke smjestio Matea Kovačića u veznu liniju Manchester Uniteda.

"Manchester Unitedu dobro bi došlo pola Chelseajeve momčadi, da budemo pošteni. Ali, dok bi središnja obrana, pozicija desnog beka i napad redom profitirali od Bluesa, vezna linija bila bi razuman početak.

N'Golo Kante odavno je u glasinama, ali Mateo Kovačić ulazi u svoje najbolje godine. Dobro je zaokružen veznjak, može diktirati tempo i može biti vođa na terenu, a takvog nekog United u veznoj liniji nije imao još od Michaela Carricka.

Vezna linija Kovačić, McTominay i Bruno Fernandes ili Fred dobro bi izgledala na papiru, a ovo uopće nije najnerealniji prijedlog transfera na ovom popisu", piše FourFourTwo.

Što se tiče ostatka Velike šestorke, na ovom je popisu Arsenal dobio Masona Mounta, Liverpool Jorginha, Manchester City Kaija Havertza, a Tottenham Reecea Jamesa. I sami autori naglašavaju da su svi ovi transferi vrlo nerealni jer Chelsea, vjerojatno ni u slučaju potrebe za prodajom neće poslovati s najvećim rivalima, prenosi Index.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 21:23