StoryEditor
hrvatska nogometna reprezentacija

Evo što su Livaja i Sosa rekli o Modriću, Kramariću, sucu Bebeku i Cipru uoči gostovanja u Larnaci

Piše t.r.  /  06.10.2021., 11:35h
Hrvatska nogometna reprezentacija započela je s pripremama za predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Uoči utakmice s Ciprom koja se igra u petak, na novinarska pitanja su odgovarali Marko Livaja i Borna Sosa.

"Sigurno da je nakon tri pobjede sve super. Blizu smo SP-a, ali imamo još dvije utakmice i neće biti lagano. Bit će lakše jer se vratio Luka, favoriti smo, ali sigurno je da to trebamo potvrditi na terenu", kazao je Marko Livaja te je odgovorio i na pitanje o Bruni Petkoviću:

"Brunu znam dosta godina. Igrao je s mojim bratom u Cataniji. Imam dobro mišljenje o njemu, ima kvalitete. Nije bio u formi, ali polako se diže i siguran sam kako će opet pokazati da mu je mjesto u reprezentaciji. Jako je kvalitetan igrač."

Livaja se osvrnuo i o mogućoj postavi gdje će u napadu igrati s Andrejem Kramarićem, a dobio je pitanje i o sucu Ivanu Bebeku o kojem bruji Hrvatska.

"Kramarić je kvalitetan igrač, nije se teško razumjeti u igri s njime. Na Poljudu smo odigrali dobro, a sada je to neka nova utakmica i ne opterećujem se time. Dao nam je izbornik već neke smjernice kako bi trebali igrati, vidjet ćemo kako će to izgledati na Cipru", kaže Hajdukov napadač te se kratko osvrnuo na Bebeka:

"Ne ulazim u te stvari oko Bebeka, iskreno nisam ni slušao što je govorio. Dao sam mu ruku nakon utakmice, ja mislim da je bio penal, on je mislio da nije i tu se sve završilo. Nakon utakmice smo mirno otišli svojim kućama..."

Nakon Livaje, na novinarska pitanja je odgovarao Borna Sosa, a prvo je bilo o Luki Modriću:

"Luka je ikona, ali igra na suprotnoj strani od mene kad igramo zajedno. Nisam morao paziti da ga ne ozlijedim. Znamo koliko je on bitan za nas, a utakmica je važnija od treninga. Na treningu se i dalje ide 100 posto. Malo pazimo, ali sve je kako treba."

Sosa se nada kako će mu  Brekalo praviti društvo po lijevoj strani.

"Nadam se da bi Brekalo i ja mogli zajedno igrati na lijevoj strani. Od šeste do devetnaeste godine smo igrali zajedno. Najbolji smo prijatelji, kumovi, bilo bi nam ispunjenje snova da zajedno zaigramo za Vatrene. Vrijeme je na našoj strani i to će sigurno doći. Ako nastavimo dobro igrati u klubovima, neizbježno je da ćemo i zaigrati skupa."

Ostatak pressice ogledajte u sljedećem videu:

Dnevnik.ba

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
20. travanj 2024 15:21