StoryEditor
hrvatski košarkaš

Evo kako su Bogdanovića dočekali bivši navijači: Dvoranom se orilo Bogi, Bogi...

Piše desk  /  24.11.2022., 12:27h

Bojan Bogdanović ubacio je 23 poena u pobjedi svojih Detroit Pistonsa protiv Utah Jazza 125:116. Hrvatski reprezentativac bio je najbolji pojedinac na utakmici protiv svoje bivše momčadi, a svom učinku dodao je i pet skokova, tri asistencije te jednu ukradenu loptu. Detroitu je ovo tek peta pobjeda sezone i zadnji je u Istočnoj konferenciji, dok je Jazz četvrti na Zapadu.

Pobjeda Detroita zbog toga je veliko iznenađenje, prenosi Index.

Za Bojana je priređen poseban doček u Salt Lake Cityju, u kojem je proveo tri godine. Pušten je video s njegovim najboljim potezima, a publika ga je pozdravila ovacijama. Bogdanović je bio dio jedne od najjačih momčadi u povijesti Utah Jazza te se natjecao s njom u doigravanju.

"Proveo sam tu dvije sjajne godine"

"Ovo je jedna od najboljih atmosfera u NBA ligi. Ponosan sam jer sam bio dio ove organizacije. Proveo sam ovdje tri sjajne godine. Još uvijek smatram da Jazz ima neke od najboljih navijača u našoj ligi.

Kod razmjene nisam ništa mogao napraviti. Bilo je puno glasina i samo sam čekao da se nešto dogodi i sa mnom. Znate kako to funkcionira. Na neki sam način i očekivao da me zamijene", rekao je Bogdanović nakon utakmice.

Dnevnik.ba

03. listopad 2023 16:02