StoryEditor
hrvatski napadač

Eurosport piše hvalospjeve o Kramariću: "Hoffenheim može zahvaliti samo jednom čovjeku što nije u zoni ispadanja"

Piše desk  /  25.01.2023., 10:24h

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić postigao je oba gola svog Hoffenheima u remiju protiv Stuttgarta 2:2 u 17. kolu njemačke Bundeslige. Kramarić je najprije pogodio u 11. minuti na asistenciju španjolskog lijevog beka Angelina. U 94. minuti zabio je svoj drugi gol sjajnim udarcem lijevom nogom.

Kramarić je ove sezone u svim natjecanjima postigao pet golova za klub, a namjestio dva. Kramarićev nastup odlično je ocijenjen u brojnim njemačkim medijima. Posebno ga je nahvalio Eurosport, koji ga je usporedio i s Arjenom Robbenom te ga nazvao genijalcem.

"Hoffenheim može zahvaliti samo jednom čovjeku što nije u zoni ispadanja - Andreju Kramariću. Zabio je dva pogotka potezima kakve mogu izvesti rijetki igrači u Bundesligi. Njegov drugi pogodak bio je potez genijalca. Pogodio je kut udarcem a la Arjen Robben", piše u tekstu Eurosporta.

Hrvatski je reprezentativac već godinama najbolji igrač Hoffenheima, no nikad nije ostvario transfer u neki jači klub. Ove se godine njegova momčad muči da ostane izvan zone ispadanja. Trenutno je Hoffenheim na 13. mjestu, četiri boda iznad zone ispadanja. Na Svjetskom prvenstvu Kramarić je osvojio broncu, svoju drugu medalju s Hrvatskom, a na turniru je zabio dva gola Kanadi.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
19. travanj 2024 18:57