StoryEditor
ususret finalu lige prvaka

Englezi se prisjetili utakmice otprije 11 godina koja je Modrića lansirala u zvijezde i preporučila ga Realu

Piše desk  /  07.05.2022., 11:21h
Modrića se u tekstu naziva veličanstvenim playmakerom koji je s loptom u nogama tjerao publiku na predviđanje što će se sljedeće dogoditi.

Luka Modrić i Real Madrid igrat će finale Lige prvaka protiv Liverpoola 28. svibnja. Bit će to prilika za kapetana hrvatske reprezentacije da stigne do petog naslova u najprestižnijem nogometnom klupskom natjecanju, a s portala GiveMeSport podsjećanjem na video star 11 godina iz utakmice tadašnjeg Modrićevog kluba Tottenhama protiv Liverpoola tvrde da je upravo to bila utakmica koja je Modrića prodala u redove španjolskog velikana.

Navodi i da se 30 milijuna eura koje je Real izdvojio za njega sada čini kao sitnica te da je Modrić u četiri godine nastupanja za Tottenham pružao blistave partije, a u posljednjoj je dokazao da je prerastao okruženje. "Jedna od njegovih najboljih partija iz tog razdoblja viđena je u Tottenhamovom demoliranju Liverpoola s 4:0 u rujnu 2011. godine", navodi se.

Modrića se u tom tekstu naziva veličanstvenim playmakerom koji je s loptom u nogama tjerao publiku na predviđanje što će se sljedeće dogoditi. Navijači Spursa znali su za što je sve zvijezda njihovog kluba sposobna, a u tekstu se tvrdi da su, premda nemaju uvid u transfer-politike klubova, Realovi čelnici bili oduševljeni majstorijama hrvatskog veznjaka s te utakmice.

"Na kraju krajeva, sljedeće godine je i postao nogometaš Reala", dodaje se.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 23:05