StoryEditor
transferi

Engleski mediji: Chelsea hitno treba Juranovića, želi ga već ove zime

Piše desk  /  28.12.2022., 13:05h

Chelsea je ponovno jako zainteresiran za Josipa Juranovića i želi ga dovesti već u siječnju, piše Daily Mail. Graham Potter je u ogromnim problemima jer mu se na jučerašnjoj utakmici protiv Bournemoutha (2:0) opet na duže vrijeme ozlijedio Reece James i pravu zamjenu za njega nema.

"James je opet ozlijedio koljeno, isto ono zbog kojeg je propustio Svjetsko prvenstvo. Chelsea je još ljetos želio Juranovića, ali do tog transfera nije došlo, a sad mu je jako potreban. Hrvatski reprezentativac, koji je u Kataru bio jedan od najboljih desnih bekova, a briljirao je protiv Brazila, stajao bi Chelsea samo deset milijuna eura", piše Daily Mail i nastavlja:

"Juranović će gotovo sigurno ove zime otići iz Celtica, koji je već našao njegovu zamjenu i iz MLS-a doveo Alistaira Johnsona. Juranović je bio nevjerojatno dobar protiv Viniciusa Juniora na Svjetskom prvenstvu i tim nastupom skrenuo je na sebe pozornost velikih klubova."

Potter ima samo jednog desnog beka

Jedini igrač koji trenutačno može pokrpati poziciju desnog beka u Chelseaju je Cesar Azpilicueta, ali Potter želi igrača s kojim može krenuti u borbu za Ligu prvaka do kraja sezone. Iznos koji Celtic traži za Juranovića Chelseaju nije nikakav problem i Daily Mail tvrdi da bi vrlo lako moglo doći do tog transfera.

Juranović je u Celtic stigao u ljeto 2021. iz Legije za tri milijuna eura. Za Celtic je dosad odigrao 50 utakmica, a sjajnim igrama na Svjetskom prvenstvu cijenu si je podignuo na devet milijuna eura, koliko vrijedi prema Transfermarktu.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 10:38