StoryEditor
Nakon redovne Skupštine

Dvojica dugogodišnjih Dinamovih zaposlenika dobili otkaze jer su bili na Mamićevoj strani: "To mi je valjda nagrada za 20 godina rada u Dinamovom rudniku"

Piše desk  /  28.09.2023., 12:25h

Nakon redovne Skupštine nogometnog kluba Dinamo Zagreb donijete su radikalne odluke i to po hitnom postupku.

Otkaz su dobila dva dugogodišnja zaposlena u klubu i to zbog toga što su bili na strani bivšeg predsjednika Zdravka Mamića.

Legendarni igrač, trener i nedavno glavni skaut Dinama Marijan Vlak i skaut u klupskoj školi Jozo Bandić dobili su otkaze jer u klubu smatraju da su nedolaskom na sastanak u ponedjeljak ugrozili stabilnost poslovanja kluba.

“Dobio sam izvanredni otkaz iz Dinama putem maila. Jednostrano, bez ikakvog objašnjenja. To je to – stranka vam daje skraćeno suđenje. Dobro je što Goli otok nije dostupan. Vlatka Peras, predsjednica Upravnog odbora, i Dario Šimić, što god da je, potpisani su, zgrožen sam. To mi je valjda nagrada za 20 godina rada u Dinamovom „rudniku”. Očigledno je važno tko je za koga glasao, a nije važno tko je šta uradio i stvorio za klub. Važno je da su maske pale, a tko zna čemu to koristi“, objasnio je Bandić za „Sportske novosti“.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 13:26