StoryEditor
incident u madridu

Doznalo se što je izbezumilo Vrsaljka

Piše desk  /  14.04.2022., 15:10h
Englezi pišu da je Grealish nazvao Savića "pi**om" nakon što je Crnogorac nasilnički dizao Fodena s poda te da je Vrsaljko bocom pogodio Laportea, no da nije gađao njega...

Na onakvog Šimu Vrsaljka, kakvog smo vidjeli nakon uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Atletico Madrida i Manchester Cityja, hrvatska javnost nije navikla. Znamo da Šime uvijek na terenu ostavlja srce i emocije, ali ono od sinoć još nikada nismo vidjeli.

Samo se po sebi postavlja pitanje što je moglo tako iznervirati hrvatskog reprezentativca, inače čistog profesionalca. E, pa engleski mediji pišu kako su Savić i on imali 'nerazriješenih računa' s Jackom Grealishom još iz prve utakmice, no da je jedan igrač Cityja, točnije golman, posebno iznervirao Vrsaljka.

A on se zove Scott Carson. I vjerojatno je uspio isprovocirati više Atleticovih igrača, nego što je upisao nastupa za 'građane' (2). Engleski veteran (36) s četiri nastupa za Gordi Albion signalizirao je Vrsaljku prema stepenicama što je potpuno izbacilo iz takta Vatrenog, koji se svejedno nije onako smio ponijeti.

Englezi također pišu da je Grealish nazvao Savića "pi**om" nakon što je Crnogorac nasilnički dizao Fodena s poda te da je Vrsaljko u pokušaju da dođe do Carsona i Walkera bocom pogodio nedužnog Laportea, prenosi 24sata.hr.

Podsjetimo, u tunelu je morala reagirati i policija, a Uefa se zasad nije oglasila o mogućim kaznama za nogometaše i  njihove klubove.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 20:53