StoryEditor
PRIČA STARA 17 GODINA

Donedavni član reprezentacije u jednoj objavio rekao sve što misli o Peri Metličiću: ‘Da to nisi rekao!‘

Piše Desk  /  24.01.2022., 08:24h
I sad taj nekompetentni nema pravo reći svoje mišljenje,a kompetentni bi mu čepili usta...pametnome dosta... - napisao je Kajba na svom Instagram profilu uz objavu fotografije njega i Metličića, obojice u mladim danima.

Donedavni fizioterapeut hrvatske rukometne reprezentacije Damir Kajba, na svojim je društvenim mrežama objavio sjećanje na jedan detalj o legendarnom desnom vanjskom, Peri Metličiću.   

- Anegdota o nekompetentom Peri Metličiću i bacanju na glavu za Hrvatsku! Fotografija datira iz 2005. godine. Viceprvaci svijeta u Tunisu. U ranoj fazi natjecanja izlazimo iz poliklinike sa snimanja magnetnom rezonancom. Dijagnoza: parcijalno puknuće lista noge. Każe Pero: "Da nisi reka da mi je napuka list,ubit ću te... Al Pero nemrem šutit, nećeš moć. Moći ću ja,pa kad pukne skroz onda neću moć. Vuko je do kraja. Manje ili više,al poginuo bi za ekipu. I sad taj nekompetentni nema pravo reći svoje mišljenje,a kompetentni bi mu čepili usta...pametnome dosta... - napisao je Kajba na svom Instagram profilu uz objavu fotografije njega i Metličića, obojice u mladim danima.

Damir Kajba je ispratio generacije naših rukometaša, a potom mu se upravo Horvat zahvalio u reprezentaciji, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 05:54