StoryEditor
maestro

Don Carlo je ostao čekati Modrića, dugo ga je grlio, a potom nije štedio na pohvalama nakon utakmice

Piše desk  /  13.12.2021., 11:03h
Scena o kojoj se priča nakon fenomenalne partije Luke Modrića za pobjedu Reala nad Atleticom (2:0) u ne samo gradskom, nego derbiju sezone.

Real je dva kola prije polovice prvenstva trijumfom nad aktualnim prvakom njemu pobjegao 13, a Sevilli osam bodova. Potonula Barcelona zaostaje čak 18 bodova nad dominantnim Realom. Prema dojmovima gledatelja, španjolskih novinara i komentatora, za to je najzaslužniji Luka Modrić.

Carlo Ancelotti, igrački i trenerski velikan, koji se u obje karijere nagledao igračina i dijelio teren s njima, poklonio se jednom od najvećih. Nakon pobjede u derbiju ostao je uz teren čekati Luku Modrića. Dok mu je playmaker prilazio trener mu je aplaudirao, a onda ga je dugo grlio i nešto mu govorio na uho.

Ova situacija izazvala je veliku pažnju španjolske javnosti, pa su novinari Ancelottija na presici pitali što je tom prilikom rekao Modriću. Ovako je odgovorio: "Čestitao sam mu na spektakularnoj partiji koju je odigrao. Ne znam što sam mu rekao, ali bio je spektakularan s loptom, bez nje... Bio je nevjerojatan."

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 23:59