StoryEditor
deportiran iz australije

Đoković sletio u Dubai: Na licu nije bilo tragova višednevne drame, spremno je udovoljavao fanovima

Piše desk  /  17.01.2022., 07:56h
Srbijanski tenisač Novak Đoković u jutarnjim satima stigao je u Dubai nakon što je deportiran iz Australije gdje je pokušao nastupiti na prvom Grand Slam turniru sezone.

Situacija s Đokovićem konačno dobiva rasplet. Jučer ujutro je Federalni sud Australije odbio žalbu protiv ministra za migracijska pitanja Alexa Hawkea koji mu je ukinuo vizu.

To je značilo da je najbolji tenisač svijeta morao biti deportiran, a Australiju je napustio oko 13 sati po našem vremenu jučer i letom se zaputio u Dubai.

Nakon više od 14 sati leta iz Australije, Đoković je rano jutros stigao u Ujedinjene Arapske Emirate iz kojih je prije 12 dana putovao u obrnutom pravcu za Melbourne.

Dubai će biti samo usputna stanica za Đokovića jer će se odatle prebaciti u avion za Beograd. Naravno, na aerodromu u Dubaiju dočekali su ga brojni fanovi koji su željeli fotografiju.

Đoković je, usprkos brojnim problemima koje je imao proteklih dana, bio odlično raspoložen i nasmijan, te je pozitivno odgovorio na želje fanova da dobiju uspomenu za cijeli život.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 12:02