21.07.2022., Ploce, Dubrovnik - Novak Djokovic u posjet gradu. Prolaznici koji su ga prepoznali htjeli su sliku s njim.GRGO JELAVIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
srpski tenisač

Đoković otkrio s kim se druži u Dubrovniku: ‘Obilazimo hrvatsku obalu i uživamo‘

Piše desk  /  23.07.2022., 10:55h

Lijepo je okruniti sezonu Grand Slamom, a ako je to Wimbledon, koji mi najviše znači, onda je to uspješna sezona. Sve što bude odsad nadalje je bonus, kazao je srpski tenisač

Desetak dana nakon osvajanja Wimbledona, nakon što je obišao Visoko, srpski tenisač Novak Đoković (35) navratio je i do Hrvatske i izazvao veliku pažnju turista koji ga mole fotografiju i autogram.

- Na odmoru sam pa sam iskoristio priliku da dođem do popularnog Dubrovnika koji je uvijek jedna od najljepših destinacija u primorju - kazao je Novak za Novu TV.

U počecima karijere dolazio je na teniski turnir u Umag, prije dvije godine bio je u Zadru, a sad ga eto i na krajnjem jugu Lijepe Naše. Bacio je đir Stradunom, skoknuo i do Elafitskih otoka.

- Najbolje se odmaram u moru, ali uvijek imam nekih fizičkih aktivnosti - rekao je Đoković.

U biser Jadrana nije došao sa suprugom Jelenom (36), nego s braćom Markom (30) i Đorđem (26).

- Tu sam s dva mlađa brata, iskoristili smo priliku i malo slobodnog vremena da budemo zajedno, dugo nismo proveli kvalitetno vrijeme nas trojica. Eto, tu smo, obilazimo malo hrvatsku obalu i uživamo - rekao je Đoković.

Dok se mnogi igrači pripremaju za američku turneju i nastup na US Openu, Đoković nema pravo ulaska u SAD jer se nije cijepio protiv korona virusa. Slične je probleme imao početkom godine u Australiji. Sve te probleme sad je ipak nakratko ostavio po strani.

- Koliko imam vremena predahnuti? Ovisi o sportu i rasporedu. Ja se već 20 godina bavim profesionalnim tenisom pa sam si izborio mogućnost birati turnire koje igram. Doduše, ove godine ne baš zbog ove situacije, ali općenito pravim malo veće pauze između većih turnira koji su mi prioritet - kazao je Đoković i zaključio:

- Uvijek je lijepo okruniti sezonu barem jednim Grand Slamom. Još ako je to Wimbledon, koji mi najviše znači, to je uspješna sezona. Sve što bude odsad nadalje je bonus.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 14:38