10.10.2019., stadion Poljud, Split - Kvalifikacijske za Europsko prvesntvo, skupina E, 6. kolo, Hrvatska - Madjarska. Domagoj Vida, Bruno Petkovic, Luka Modric Photo: Slavko Midzor/PIXSELLSLAVKO MIDZOR/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
oporavio se

Dobre vijesti za Dalića: Vatreni se nakon ozljede vratio na terene

Piše Desk  /  03.10.2021., 08:40h
Vida je osjetio bol u stopalu, a magnetska rezonanca pokazala je istezanje plantarne fascije i edem zbog čega je propustio pet utakmica Bešiktaša, ali sada se ponovno vratio na nogometne terene.

U četvrtom kolu turskog prvenstva između  Bešiktaša i Yeni Malatyaspora hrvatski reprezentativac Domagoj Vida (32) ozlijedio je stopalo te je izašao iz igre u 20. minuti susreta, prenose 24sata.hr.

Vida je bio na MR snimanju u bolnici Acibadem Fulya nakon čega su mu ustanovili edem i istezanje plantarne fascije. Liječnička ekipa turskog kluba odmah je započela s rehabilitacijom.

Zbog ozljede je propustio posljednjih pet utakmica Bešiktaša, ali jučer se vratio na nogometne terene te je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Bešiktaša protiv Sivasspora s 2-1. 

Trenutačno se nalaze na drugom mjestu te zaostaju bod iza Trabzonspora.

'Vatrene' očekuje nastavak kvalifikacija gostovanjem 8. listopada gostovanjem na Cipru, a tri dana kasnije Slovačka stiže u Osijek. 

Vida je propustio gostovanje u Moskvi zbog žutih kartona, a u pobjedama nad Slovačkom (kao kapetan) i Slovenijom igrao je svih 90 minuta.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:07