StoryEditor
real madrid

Dobra vijest za Modrića: Real će produžiti ugovor Kroosu, pa se i Hrvat može nadati novom

Piše desk  /  16.04.2023., 12:30h

Njemački veznjak Toni Kroos (33) produljit će ugovor s Real Madridom, piše španjolski list Marca. Kroos bi tako uskoro trebao potpisati ugovor koji će ga za Real vezati do ljeta 2024. godine. Trener Carlo Ancelotti često u svojim izjavama za medije ističe da je Kroos jedan od njegovih najvažnijih igrača, kojem bezuvjetno vjeruje, baš kao i Luki Modriću. Njih dvojica u tandemu još uvijek igraju najvažnije Realove utakmice.

Kroos je u Madridu već devet sezona, odigrao je 405 utakmica, pritom zabio 27 golova i 88 puta asistirao. Nevjerojatno zvuči činjenica da ga je Real iz Bayerna doveo za samo 25 milijuna eura. Osvojio je s Kraljevskim klubom 19 trofeja, a nedostaje mu samo jedan - Kup kralja - koji bi Real lako mogao osvojiti ove sezone.

Produljenje ugovora Toniju Kroosu znak je da Real još uvijek ne ide u totalni remont. Čini se da će još bar jednu sezonu povjerenje dati pouzdanim igračima. Dobra je to vijest za Luku Modrića, koji još uvijek nije produljio ugovor, koji mu istječe ove godine.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 09:10