StoryEditor
traži se posudba

Djeluje neizvedivo: Hajduk želi Nikolu Vlašića

Piše desk  /  17.06.2022., 14:54h

lašić je s Poljuda otišao u Everton 2017. godine u rekordnom transferu za 10.8 milijuna eura, a sada bi se mogao vratiti. Problem je njegova plaća...

Iza Nikole Vlašića je najteža sezona u karijeri. Otkako je ljetos moskovski CSKA zamijenio londonskim West Hamom u transferu teškom 30 milijuna eura, u ligaškim utakmicama odigrao je mizerne 552 minute. To je manje nego u ijednoj sezoni njegove seniorske karijere koja traje već od 2014. kada je kao 16-godišnjak debitirao za Hajduk. 

Izvjesno je da će Vlašić ovog ljeta napustiti West Ham kako bi se u drugom klubu izborio za poziv Zlatka Dalića u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo krajem godine u Kataru. U West Hamu su spremni pustiti Vlašića i jednogodišnja posudba je najizglednija opcija.

Dalmatinski portal javlja da Vlašića želi njegov bivši klub Hajduk. Vlašić je s Poljuda otišao u Everton 2017. godine u rekordnom transferu za 10.8 milijuna eura, a sada bi se mogao vratiti. Problem je njegova plaća, u West Hamu zarađuje oko četiri milijuna eura. 

U slučaju da ga West Ham pošalje na posudbu, u londonskom klubu bi se sigurno htjeli osloboditi značajnog dijela njegovih primanja, što si Hajduk teško može prisušiti. 

Druga opcija za Vlašićevu posudbu, i izglednija, je Torino, talijanski klub koji vodi Ivan Jurić.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 21:45