StoryEditor
visoko postavljeni ciljevi

Direktorica FK Sarajevo u društvu Mamića: Zdravko kaže da je realno što sam rekla da ćemo biti najbolji na Balkanu

Piše desk  /  19.12.2022., 16:40h

Direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo Ajla Alimanović je jučerašnje finale Svjetskog prvenstva gledala u zanimljivom društvu.

Alimanović je utakmicu između Argentine i Francuske gledala u društvu braće Mamić, osuđenika Zdravka i Zorana koji se od hrvatskog pravosuđa kriju u Bosni i Hercegovini.

Alimanović se na Instagramu pohvalila druženjem s njima i poručila kako joj je nekadašnji izvršni dopredsjednik Dinama rekao kako je bila u pravu kada je u razgovoru za Klix.ba nakon što je preuzela poziciju direktorice Fudbalskog kluba Sarajevo poručila da će Bordo tim za dvije godine biti najbolji klub na Balkanu.

"Finale s dobrom ekipom. Kaže Zdravko da je realno što sam rekla da ćemo biti najbolji na Balkanu, ali na zapadnom", napisala je Alimanović u objavi na Instagramu.

Podsjetimo, Zdravko i Zoran Mamić pravomoćno su osuđeni u Hrvatskoj na šest i pol, odnosno na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog financijskih malverzacija.

Zdravko je u BiH pobjegao u srpnju 2018. uoči izricanja prvostupanjske presude, a brat Zoran mu se ondje pridružio ove godine nakon što je pravomoćno osuđen u Hrvatskoj.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 00:42