StoryEditor
aek - dinamo

Dinamovi navijači žestoko vrijeđaju Vidu - Hrvatski stoper to nije zaslužio

Piše desk  /  20.08.2023., 13:10h

Domagoj Vida je jučer u 100. minuti utakmice AEK-a i Dinama postigao pogodak kojim je hrvatskog prvaka, a ujedno i svoj bivši klub, izbacio iz utrke za natjecanje u skupinama najvećeg klupskog natjecanja na svijetu.

Navijači Dinama su mu ubrzo zamjerili što je slavio pobjednički pogodak. Najglasnije je odjeknula objava hrvatskog glumca Renea Bitorajca, poznatog dinamovca.

No, je li Vida uistinu slavio gol protiv bivšeg kluba prosudite sami:

Podigao je ruke, ali čini se kako nije bio nimalo euforičan što je svoj trenutni klub poslao u play-off Lige prvaka.

Najglasnije je odjeknula objava hrvatskog glumca Renea Bitorajca, poznatog dinamovca.

"I još veće pitanje, koji kreten se veseli kad zabije svom bivšem klubu, to još nisam vidio?!", zapitao se Bitorajac između ostalog u poduljoj objavi na svom Facebook profilu u kojoj je prozvao Vidu, ali i trenera Dinama Igora Bišćana zbog toga što nije radio zamjene.

Od trenutka kad je pao pogodak, Vida je postao meta uvreda navijača Dinama. Do te mjere da ga se vrijeđa diljem Instagrama, a on, koliko je poznato, ni nema službeni profil. Tako navijači Dinama svoju žuč prosipaju po raznim fan stranicama, ni ne znajući da se ne obraćaju hrvatskom stoperu.

Sadržaj koji je upućen Vidi ispod spomenutih objava nije za navođenje u tekstu, radi se o nizu uvreda koje nema potrebe prepričavati.

Srebreni i brončani Vatreni to nije zaslužio...

Dnevnik.ba

04. svibanj 2024 15:10