StoryEditor
nedisciplina

Dinamovac nakon sastanka izbornika i suigrača izbačen iz crnogorske reprezentacije

Piše desk  /  05.10.2021., 15:14h
Dinamov mladi branič, crnogorski reprezentativac U-21 Stefan Milić, izbačen je iz nacionalne momčadi prije utakmice kvalifikacija za Euro protiv Švedske i Republike Irske zbog nediscipline.

Crnogorska Arena tvrdi kako se kapetan mlade reprezentacije ponio neprimjereno po dolasku u hotel Verde na okupljanje i nije poštovao dogovoreni protokol pri dolasku. Savez i izbornik nisu odluku donijeli impulzivno, nego su prije toga svi igrači i članovi stručnog stožera sjeli i porazgovarali o njegovu ponašanju jer tvrde kako nije imao dobru komunikaciju sa suigračima posljednjih dana.

Crna Gora U-21 poslije četiri odigrana kola kvalifikacija za Euro 2023. drži četvrto mjesto skupine s četiri osvojena boda.

Milić je u Dinamo stigao u ljeto prošle godine iz podgoričke Budućnosti, ali nije se uspio nametnuti. Za prvu momčad odigrao je ove sezone samo jednu utakmicu u Kupu i dvaput je bio na klupi kad je Krznar imao velikih problema u obrani. Dinamov trener čak je i tad radije posezao za drugim rješenjima, pa se čini kako za njega neće biti mjesta u momčadi ni u budućnosti…

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:43