StoryEditor
transferi

Dinamo radi na spektakularnom transferu: Vatreni prvotimac bi se mogao vratiti na Maksimir

Piše desk  /  15.09.2023., 11:41h

Andrej Kramarić (32) ove bi zime mogao doći u Dinamo. Večernji list piše da je klub iz Maksimira već stupio u kontakt s našim reprezentativcem i napadačem Hoffenheima.

Problem bi u pregovorima mogla predstavljati samo činjenica da Kramarićeva godišnja plaća u Hoffenheimu iznosi 3,5 milijuna eura. S obzirom da uprava Dinama želi smanjiti potrošnju, to bi mogla biti ključna prepreka.

No, zamislite samo kakav bi samo napadački dvojac bio Bruno Petković – Kramarić. Sigurno jamstvo za ono što Dinamo želi ostvariti u Konferencijskoj ligi i borbi za naslov prvaka s Hajdukom. Andrej Kramarić postigao je 26 pogodaka za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u 87 nastupa. Ima i devet asistencija, a u čak 14 navrata njegov pogodak bio je ili prvi na utakmici ili odlučujući.

I u zadnjoj odigranoj kvalifikacijskoj utakmici s Armenijom Hrvatska je slavila s 1:0 zahvaljujući Krami. U igračkim je godinama kada još može dati jako puno, a i veliki je navijač Dinama. Iako je svojedobno potjeran iz Dinama, sigurno bi imao motiva svom klubu pomoći u ostvarenju ambicija. 

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 06:04